Om oss

Om Oss

IKMF Krav Maga Roslagen

Krav Maga

INSTRUKTÖRER

Alla instruktörer Krav Maga Roslagen har genomfört en instruktörsutbildning via International Krav Maga Federation(IKMF). Det är marknadens absolut bästa utbildning. Utöver den civila grundutbildningen finns det många möjligheter till vidare utveckling i sin instruktörsroll.

Alla instruktörer genomför konternuerligt uppdateringar för att bibehålla sin status som instruktör inom IKMF.PRINCIPER

Anledningen till att det Krav Maga är så effektivt, går så snabbt att lära sig och fungerar är för att:

Vi använder kroppens naturliga reflexer, föremål i din omgivning. Vi lär oss att angripa motståndarens svaga punkter. Vi har kontroll på vår omgivning och vi har inga regler.

Krav Maga Roslagens Historia

Sedan tidigt 2000 tal började Peter Rönnlund med Krav Maga då i sin yrkesutövning. Som instruktör hade han då ingen tanke på att på sin fritid även utbilda civila. Men hösten 2008 startade Peter föreningen Krav Maga Roslagen. Det var i samband efter ett självförsvarsseminarium i Åkersberga som några deltagare frågade om han inte kunde tänka sig att hålla självförsvarsträning på regelbunden basis. Svaret blev ett ja och föreningen Krav Maga Roslagen bildades. Klubben inledde med att hyra lokaler av Föreningen Åkersberga GuJuRyo Karate, på Sågvägen 13 i Åkerberga. 2015 flyttade både Karate klubben och IKMF Krav Maga Roslagen till en varsin lokal på Sågvägen 38E i Åkersberga. 2011 blev Peter Director för IKMF Sverige och sedan 2015 är Peter Director och huvudinstruktör för de nordiska länderna och ansvarig för utvecklingen av IKMF i Sverige, Norge, Danmark och Finland under namnet IKMF Scandinavia. I maj 2020 utsågs Peter till Regional Director för IKMF Europa. Under hösten 2021 lämnade föreningen lokalerna på Sågvägen och flyttade till större lokaler på Näsvägen. Hösten 2023 fick Peter förnyat förtroende från IKMF att fortsätta som Regional Director minst intill 2026.